RMP - bottentömmande behållare


Art nr: RMP

Bottentömmande behållare för 2-kroksystem och Kinshofer (Mushroom). Stomme av varmgalvaniserad stålkonstruktion. Plåtar och inkastluckor av pulverlackad aluzinkplåt. Beklädnad av kompositmaterial trä/plast i standardkulörerna grå, grön och svart. Behållarna går även att få med inkastluckor på båda sidor.
Handikappanpassad - inkasthöjd 90 cm. Luckorna kan levereras med lås för cylinder.

Se pdf för mer information

Specifikation

Volymer 1000 - 3700 liter
Vikt 165 - 530 kg
Mått BxDxH 1350/2100 x 1350 x 1350 mm
Material stomme Varmgalvaniserad stålkonstruktion
Material plåtar/inkast Pulverlackerad aluzinkplåt
Material panel Kompositmaterial i trä/plast
Färg på panel Grå, grön, svart

Mer information

Vi hjälper dig gärna om du vill veta mer - kontakta oss!

För matavfall

Ytbehållare för matavfall, för placering på plan yta av t ex asfalt eller betongplattor. 1 inkastlucka. Lackerade tömningsluckor och inliner av vävburen plast förhindrar att avfallet kommer i kontakt med förzinkade ytor

Kompositpanel

Kompositpanel - materialet som vinner i längden, är underhållsfritt och tillverkat av återvunnen plast och träfiber. Panelbrädorna finns i Grönt (RAL6011, NCS S6010 G30Y) Svart (RAL7021, NCS S8602-B) Grå (RAL7042, NCS S6005 B20G). Då materialkompositen innehåller träfiber och består av återvunnen polyeten är ovan angivna kulörer närmast motsvarande - det går inte exakt att återge färgerna. Mindre färgavvikelser kan också förekomma mellan olika tillverkningspartier främst på grund av olika egenskaper i trä och den återvunna plasten.