Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Hem / PRODUKTER / Sjukhussystem

Avfallssystem för sjukhus

Kärlväxlare och annan utrustning för sjukhus för tvätt och avfall

Våra system för avfall- och tvätthantering finns installerade i många av Sveriges sjukhus. Med mångårig erfarenhet hjälper San Sac kunder vid både ny- och ombyggnationer. Nedkastsystem med uppsamlingsrum används även i andra miljöer med liknande behov som t ex vårdboende eller hotellbyggnader.

Från norr till söder har vi fått det stora förtroendet av förse många sjukhus med system för hantering av sopor och tvätt. San Sac har levererat kvalitativa lösningar sedan 1970-talet.

Med gedigen erfarenhet av installationer i hela Sverige har vi blivit förstahandsvalet när sjukhus behöver en pålitlig samarbetspartner. Tillsammans med våra samarbetspartners strävar vi mot en konstant utveckling av våra system, vilket gjort oss marknadsledande.
Med våra moderna system är det idag t ex möjligt att skicka larm till datorsystem eller direkt till mobiltelefoner. Inga projekt är för stora eller för små.

Trygghet hos San Sac, vi hjälper till med:
Dimensionering
• Projektering
• Installation
• Utbildning
• Service/underhåll

Nedkastlucka för tvätt/sopor

95-TR-57SP

Nedkaströr och bromsbana

95-600

Pendelstos till sopvagnsväxlare

Pendelstos

Kärl- och vagnkaruseller

Kärlkaruseller

Kärltömmare

Kärltömmare

Rostfri Kärl- och vagntvätt

Kärltvätt

San Sac AB

Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 2
0

order@sansac.se
info@sansac.se

webbansvarig:Mats Jonsson

Om cookies

Vår vision – att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering med en omsättning på ca 240 MSEK.

 Nyhetsbrev

  Fyll i din epostadress

© Copyright 2015 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, Fax +46 (0)13- 14 30 74 info[a]sansac.se