Hem / OM OSS

VÄLKOMMEN TILL SAN SAC

Vi har landets mest kompletta sortiment av utrustning för avfallshantering och källsortering 
och vår vision är att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag!

LÄS MER OM OSS

Nyhetsarkiv 

Vill du veta vad som händer på San Sac och vad som har hänt tidigare? Här finns SanSac-nyheter samlade. Ladda även ner vår nyhetsbrev och börja prenumerera, så du inte missar något viktigt om avfallshantering eller källsortering.

Från då till nu

1962 bildades San Sac av ett antal skogs- och pappersindustrier.  Då var det pappers-sopsäcken och arbetsmiljön kring sophämtning som var drivande. Snart var papperssäcken med den klassiska ekorrsymbolen...

Läs om vår stolta historia 

Våra tjänster

Vi har en lösningsorienterad företagskultur där vi bygger relationer och utvecklar lösningar efter kundernas behov. Läs mer om våra tjänster.

Jobba hos oss 

Vi är drygt 30 medarbetare på San Sac som arbetar för vår vision. Vill du också vara med att förbättra källsorteringen  och påverka avfallshantering i Sverige? Se här om det finns någon ledig tjänst som passar just dig.

Grafisk profil

Det visuella uttrycket är en viktig del i att bygga kunskap kring vår vision och stärka vår position på marknaden. Varumärket San Sac har funnits sedan 1960-talet, vilket vi värnar om och är stolta över.
Ladda ner vår logotype här.

Inspireras på vår blogg

Individer, företag och samhället i stort har mycket att vinna på hållbara avfallslösningar som främjar återvinning. Effektiv och miljömedveten avfallshantering lägger grunden för både lönsammare affärer och grönare boende. På avfallshantering.se får du tips, råd och inspiration om modern avfallshantering.

Miljö- och Kvalitetsarbetet

San Sac är sedan år 2000 miljöcertifierade enligt ISO14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO9001 sedan 2004. Här hittar du vår miljö- och kvalitetspolicy.

Koncernen - Sulo Group

Den globala aktören Sulo, med huvudkontor i Frankrike, förvärvade San Sac Group från Accent Equity 2020. Sulo är en internationell tillverkare av kärl och underjordiska system för avfallsinsamling.

Mässor och Aktiviteter 

San Sac ställer ut på mässor varje år. Besök oss och få tips om det senaste inom branschen vad gäller källsortering och avfallshantering. I vår monter får du se våra produkter och rådfråga våra säljare.
Här hittar du oss framöver.

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 20
order@sansac.se
info@sansac.se

Org nr: 556501-1227
Bankgiro: 5933-6933
Plusgiro: 469751-2
IBAN: SE85 9500 0099 6034 0469 7512
BIC/SWIFT: NDEASESS

webbansvarig:
Hanna Johansson

Om cookies
Integritetspolicy

San Sacs produkter finns i nästan alla sammanhang där man tänker källsortering och avfallshantering. Därför är vår vision logisk - att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag. Som vid all källsortering gäller att ju närmare källan sorteringen sker desto bättre blir resultatet. San Sac har produkterna som hjälper dig till en bättre källsortering.

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering.

© Copyright 2019 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, info@sansac.se