Hem / OM OSS / Nyheter

Nyhetsarkiv

LÄS OM SAN SAC I SENASTE HBV MAGASINET

Publicerad 2024-06-17, 09:08

Vi på San Sac tycker att ska vara enkelt att byta till en lönsammare källsorteringslösning, därför erbjuder vi hela processen från idé till färdig installation. AB Stora Tunabyggen i Borlänge anlitade San Sac för att skapa en tryggare återvinningsplats för hyresgästerna, minska arbetsbelastningen samt minska mängden med restavfall. Idag har de fyra återvinningsstationer med våra Molok underjordsbehållare, något som även minskat på transporterna och förenklat sorteringen för hyresgästerna!

I senaste numret av HBV magasinet kan du läsa fullständiga artikeln om kundcaset!
HBV Magasinet (e-magin.se)

TACK FÖR EN TREVLIG MÄSSA!

Publicerad 2024-06-03, 11:46

Under två dagar har vi deltagit i Avfall Sveriges årsmöte med tillhörande mässa i Malmö. Alla vi säljare vill tacka för en ännu en väl arrangerad mässa av Avfall Sverige, samt för de besök vi fick i vår monter! 

Om du i detta nu funderar på hur du ska lösa källsortering i 7 fraktioner är du mer än välkommen att kontakta oss! Vi anpassar våra källsorteringslösningar efter alla möjliga typer av miljöer samt tar hänsyn till varje specifik kunds behov och önskemål.
Kontakta din lokala säljare här!

PREMIÄR FÖR SAN SAC SHOP!

Publicerad 2024-02-07, 14:00

Dina favoritprodukter är bara ett klick bort! Nu slår vi upp portarna till vår nya webbshop San Sac Shop! Där hittar du alla San Sac-produkter och reservdelar på samma ställe! Du kan enkelt skapa en egen favoritlista, se din orderhistorik samt hitta dina fakturor. Välkommen att upptäcka fler fördelar och hitta just dina favoritprodukter i vårt stora sortiment! 

e-handel.sansac.se

SAN SAC STÖDJER BRIS

Publicerad 2023-12-04, 10:35

Vår julgåva går även i år till BRIS viktiga arbete, för att alla barn ska få en god jul och en trygg vardag. 
Bris stödjer barn och unga på flera sätt. Dels via en stödlinje dit barn kan ringa, sms:a, chatta eller mejla med en kurator – dygnet runt. Men även via gruppstöd med möjlighet till att träffa en kurator på en Brismottagning.

Bris, Barnens rätt i samhället, är en barnrättsorganisation som står upp för barnets rättigheter genom att stödja barn utifrån barnets behov, mobilisera samhället och påverka beslutsfattare genom att göra barns röster hörda. Bris vision är ett samhälle där barnets rättigheter tillgodoses.

DESIGNA DITT EGET HANNÄS KÄRLSKÅP!

Publicerad 2023-10-23, 14:30

Går du i funderingar kring att skaffa kärlskåp till din fastighet? Nu finns vårt nya designverktyg där du enkelt kan designa ett helt unikt Hannäs kärlskåp!
Testa fritt mellan olika panelfärger, luckor och detaljer, när du är nöjd med ditt kärlskåp kan du ladda ner en pdf med alla specifikationer. Om du sedan skickar den till oss på San Sac så kan vi tillverka ditt skåp!
Välkommen in och börja bygg!

BÖRJA DESIGNA DITT HANNÄSSKÅP HÄR!

SMART LUCKA MINSKAR RESTAVFALLET

Publicerad 2023-09-22, 16:15

I senaste numret av tidningen Avfall och Miljö finns ett reportage om NSR, som framgångsrikt använder sig av 660 kärl med inkastlucka. Lösningen som NSR har valt är byggd med SULO MGB 660L och locket på avfallskärlet har ett så kallat gravitationslås. Det gör att locket inte kan öppnas förrän det är upp och ner vid tömning i sopbil. Det håller skadedjur borta i soprummet och underlättar framför allt sorteringen för rätt fraktion.
Restavfall och matavfall är bra exempel där luckan både bidrar till rätt sortering samt fördelar avfallet jämt i kärlet.

Du kan läsa hela artikeln här! >>

Är du intresserad av inkastluckor till ditt soprum, kontakta oss så berättar vi mer!

MOLOK BLIR EN DEL AV SULO GROUP

Publicerad 2023-08-10, 16:06

San Sac och Molok har tillsammans varit framgångsrika på den svenska marknaden i snart 20 år, nu tillhör vi äntligen samma familj! 
SULO Group, som är globalt marknadsledande inom tillverkning av produkter för kortvarig förvaring av avfall, förvärvar nu finska Molok.

Läs mer om nyheten här!

MILJÖHUS - KÄLLSORTERING ATT TRIVAS MED!

Publicerad 2023-08-01, 15:20

Funderar du på att uppgradera befintliga källsorteringen till ett komplett miljöhus? Våra miljöhus är tillverkade av underhållsfria material som är både tåliga och lättskötta. 
Läs mer om våra miljöhus här!


STORT TACK FÖR ÅRSMÖTET!

Publicerad 2023-06-01, 11:30

Vi vill rikta ett stort tack till Avfall Sverige, Kretslopp Sydost och alla besökare för ett otroligt trevligt årsmöte och mässa i Kalmar! Det är alltid roligt att träffa er alla och så roligt att få visa några av våra produkter på plats! 
På mässor blir det väldigt tydligt att inget projekt är det andra likt. Lösningen för att uppfylla samtliga sorteringsfraktioner kan i många fall innebära en kombination av flera olika produkter. Går du i tankarna kring att utöka källsortering för en fastighet, ett område eller en offentlig plats? Kontakta våra säljare så berättar de mer om hur våra produkter och innovativa idéer kan hjälpa just dig!

TREVLIG NATIONALDAG!

Publicerad 2023-06-01, 11:00

Vi på San Sac vill önska en trevlig helg och nationaldag och påminna om att vi har stängt måndagen den 5/6. På länken nedan kan du se alla våra öppettider i sommar:

ÖPPETTIDER SAN SAC SOMMAREN 2023

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 20
order@sansac.se
info@sansac.se

Org nr: 556501-1227
Bankgiro: 5933-6933
Plusgiro: 469751-2
IBAN: SE85 9500 0099 6034 0469 7512
BIC/SWIFT: NDEASESS

webbansvarig:
Hanna Johansson

Om cookies
Integritetspolicy

San Sacs produkter finns i nästan alla sammanhang där man tänker källsortering och avfallshantering. Därför är vår vision logisk - att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag. Som vid all källsortering gäller att ju närmare källan sorteringen sker desto bättre blir resultatet. San Sac har produkterna som hjälper dig till en bättre källsortering.

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering.

© Copyright 2019 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, info@sansac.se