Hem / PRODUKTER / Service & eftermarknad

SERVICE OCH EFTERMARKNAD

När tvättade och servade du dina kärlskåp/behållare senast? Att vårda sina produkter har många fördelar! Det minskar lukt, motverkar att skadedjur lockas till avfallet samt skapar en trevlig miljö för användare och personalen som tömmer avfallet. Med våra tvätt-och servicetjänster kan du som kund känna dig trygg med att produkterna kan vara i bruk i många år framöver!

ETT BEKYMMERSFRITT ÄGANDE

UNDERLÄTTA VARDAGEN OCH FÖRLÄNG LIVSLÄNGDEN
Behållare i gott skick underlättar vardagen för både boende
i området och personal som jobbar med tömningen av
behållaren. Vårt tvätt- och serviceabonnemang har flera fördelar och förlänger dessutom behållarens livslängd något som både sparar pengar och tid.

REGELBUNDEN TVÄTT LÖNAR SIG
Vid regelbunden tvätt av behållaren behövs endast varmt vatten vid rengöringen, något som är snällt mot miljön då du slipper använda diverse rengöringsmedel.


STANDARDISERAT UPPLÄGG
Det finns ett standardiserat upplägg för produktergrupperna underjordsbehållare/krantömda system samt kärlskåp. Du kan känna dig trygg med våra servicetekniker och vi använder alltid originalreservdelar vid reparation.

Visste du att bilen alltid tar med smutsvattnet efter rengöring!
Inget släpps ut till dagvattenbrunn.


UPPGRADERINGSPAKET

PAKETERBJUDANDEN SOM RUSTAR UPP DINA BEHÅLLARE

Hur gammal är din Molokbehållare? Visste du att du kan uppgradera dina gamla behållare med både funktion och utseende! Med våra uppgraderingspaket kan du välja mellan två olika upplägg, beroende på hur stort behovet är.

UPPGRADERA DINA MOLOKBEHÅLLARE

VÄLJ MELLAN TVÅ PAKET
Beroende på hur mycket du vill eller behöver rusta upp dina behållare så har vi två olika paket, Bas-paketet och Stora- paketet. Nedan kan du läsa mer om det stora paketet och i tabellen ser du vad som inkluderas i de båda alternativen.


STORA PAKETET
Vårt stora uppgraderingspaket ”Stora paketet” innehåller allt
du behöver för att byta från gångjärn till 1-krok – Det vi även
kallar för SnabbSystem! Som både underlättar tömning och är ett smidigt alternativ beroende på vid för slags kroksystem som finns i just ditt område.

BEHÖVER DU ETT PANELBYTE?
Du kan välja mellan fyra olika utföranden av tålig kompositpanel till våra Molokbehållare. Ett riktigt ansiktslyft som både uppskattas av omgivningen och personalen som tömmer behållaren!

Behöver du hjälp med montering eller bortforsling av gamla komponenter? 
Inga problem, vi erbjuder även denna service till våra kunder!
 

SVART ÄR EXTRA MILJÖVÄNLIGT
Visste du att de nya svarta locken till Molokbehållare innehåller
ännu mer återvunnet material än föregående designen i grått!
 

För att dina behållare ska fungera och vara användarvänliga behöver de en regelbunden service och tvätt. För att visa upp vårt koncept så åker vi nu på en tvätt och service-turné till utvalda orter i Sverige!

VART?
Vi kommer under vår turné att stanna i: Nyköping, Norrköping, Linköping, Jönköping, Värnamo, Ljungby, Söderköping, Valdemarsvik, Västervik, Oskarshamn och Kalmar. Välkommen med din bokning redan idag!

VILKEN SERVICE KAN JAG FÅ VID EN BOKNING?
Vi anpassar oss efter varje specifik kund, vill du enbart boka tvätt eller enbart service går det utmärkt!

MÅSTE MINA BEHÅLLARE KOMMA FRÅN SAN SAC?
Oavsett om du har avfallsbehållare från San Sac eller en annan leverantör så kan vi erbjuda somma tjänster!

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 20
order@sansac.se
info@sansac.se

Org nr: 556501-1227
Bankgiro: 5933-6933
Plusgiro: 469751-2
IBAN: SE85 9500 0099 6034 0469 7512
BIC/SWIFT: NDEASESS

webbansvarig:
Hanna Johansson

Om cookies
Integritetspolicy

San Sacs produkter finns i nästan alla sammanhang där man tänker källsortering och avfallshantering. Därför är vår vision logisk - att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag. Som vid all källsortering gäller att ju närmare källan sorteringen sker desto bättre blir resultatet. San Sac har produkterna som hjälper dig till en bättre källsortering.

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering.

© Copyright 2019 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, info@sansac.se