Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Hem / KUNDLÖSNINGAR / Brf och fastighet

Avfallshantering för BRF, fastighetsägare, bostadsbolag 

Hur ska du ta hand om avfallet i ditt bostadsområde?

En trevlig och välfungerande boendemiljö står ofta högt upp på styrelsens och fastighetsförvaltarens agenda för bostadsrättsföreningen och fastigheten. Att se över den befintliga sophanteringen och hitta en lösning som är både kostnadseffektiv och långsiktigt hållbar gynnar alla. En uppdaterad soplösning gör det enklare för de boende att sortera sina sopor samtidigt som föreningen många gånger sparar pengar när frekvensen på sophämtningarna minskar. Här delar vi råd, inspiration och kunskap om det vi brinner för – avfallshantering och återvinning.

Referenser Brf

Bostadsrättsföreningen stod inför potentiellt hämtstopp av föreningens avfall. Bytet av avfallslösningen löste situationen och ledde till besparingar på 40 % – varje år!
Läs mer...

Vi har tagit fram en guide till dig som på ett eller annat sätt är involverad i beslutsfattandet kring införandet av en ny avfallslösning i en bostadsrättsförening. Vi vet att det är mycket att tänka på, inte minst med tanke på att den här typen av upphandling inte är något som de flesta gör till vardags. Därför innehåller den här guiden både en praktisk steg-för-steg-instruktion och matnyttiga tips för att undvika de vanligaste fallgroparna – som i slutänden kan bli dyrköpta..

Boka kostnadsfritt besök. 
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vi hjälper dig hitta den avfallslösning som passar era behov bäst. 
Här nedan har vi samlat de produkter som kan var intressanta för dig.
Saknar du några? Se hela produktsortimentet här...

Underjordsbehållare, krantömda system

Varför ska man välja underjordsbehållare? Här är några av fördelarna:
•  Stor uppsamlingsvolym på liten yta 
•  Minskad risk för lukt eftersom marktemperaturen håller avfallet svalt
•  Ger möjlighet till längre tömningsintervaller
•  Krantömda system - förbättrad arbetsmiljö för hämtningspersonalen
•  Hög fyllnadsgrad - gravitationen komprimerar avfallet
•  Underjordsbehållare passar utmärkt för återvinningsstationer
•  Moderna och estetiska behållare för alla miljöer och behov - vi har största urvalet!

Bottentömmande behållare

Wave och RMP - den perfekta lösningen när man vill ha fördelen av ett krantömmande system men ej har möjlighet att gräva ner behållare djupt. Går att få stående på mark eller nedgrävd 50 cm.

Underjordsbehållare - MolokClassic™

MolokClassic™ (Semi-underground) är orginalet till dagens underjordsbehållare, markbehållare. En elegant rund form med 2/3 under jord i flera storlekar och modeller anpassade för olika fraktioner. Finns även markstående eller nedgrävd 50 cm.

Underjordsbehållare - MolokDomino

MolokDomino™ (Semi-underground) är ett system baserat på betongkassuner om vardera 3 m³ eller 5 m³. Enskild betongkassun kan fördelas på upp till 5 fraktioner vilka kan disponeras om när behoven ändras. Finns även markstående.

Villiger och CityCave (UWS, Fully-underground) är ett system där hela avfallscontainern är nedgrävd, endast inkasttoppen är synlig. Eleganta och praktiska lösningar med flera inkasttoppar att välja på

Avfallshantering med kärl

Skåp eller hus för avfallshantering och källsortering.

Med San Sac kärlskåp skapar du en trevlig gårdsmiljö där sopkärlen byggs in och därmed blir det också lättare att hålla rent och röja snö vid avfallsplatsen. Kärlskåp finns i olika modeller och utföranden och kan enkelt anpassas till kringliggande miljöer. Välj mellan träpanel, komposit eller betong. 

San Sac miljöhus finns i ett antal standardstorlekar, men kan vid behov objektanpassas. Välj mellan kompositmaterial eller betong, material som kräver minimalt underhåll. Tak kan förses med pannor, plåt eller sedum.

Inredning av miljörum

Underlätta för de boende att källsortera.

Hos San Sac hittar du också ett brett sortiment för inredning av miljörum såsom sopkärl, rullhäckar för well, säckar, dekaler och skyltar. Gör det enkelt att sortera ut elavfallet. Vi har praktiska vägghållare, vagnar, lysrörsemballage och behållare att lägga avfallet i.

Vi har även ett stort sortiment av säckar och påsar både i papper och polyeten.

Rastmöbler och papperskorgar för utemiljöer

Underhållsfria utemöbler för offentliga miljöer som kan stå ute året om år efter år...

Lägger ni idag tid och pengar på att måla, olja in, reparera och flytta ut och in utemöblerna varje år? Med våra underhållsfria utemöbler i återvunnen plast, slipper du detta. 

Papperskorgar och säckhållare från San Sac passar i alla miljöer, både inomhus och utomhus. Utseende, material och livslängd är viktigt för våra kunder och användare. För den som hanterar, t ex skiftar säck, är det även viktigt att produkterna är ergonomiskt rätt utformade. Ställer du dessa krav finns papperskorgen i vårt sortiment. 

Håll dig uppdaterad

Missa inte våra tips om modern avfallshantering.
Fyll i din e-postadress och prenumerera på vårt nyhetsbrev.

San Sac AB

Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 2
0

order@sansac.se
info@sansac.se

webbansvarig:Mats Jonsson

OM OSS

San Sac – din partner för miljöriktig källsortering och avfallshantering.
San Sac har sedan 1962 utvecklat och marknadsfört utrustning för källsortering och avfallshantering.

Det är vår ambition att även i framtiden medverka till att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag

Läs mer om San Sac...

© Copyright 2015 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, Fax +46 (0)13- 14 30 74 info[a]sansac.se