Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Hem / OM OSS / Från då till nu

San Sac - från då till nu.

Stolt historia

1962 bildades San Sac av ett antal skogs- och pappersindustrier.  Då var det papperssopsäcken och arbetsmiljön kring sophämtning som var drivande. Snart var papperssäcken med den klassiska ekorrsymbolen dominerande i svensk avfallshantering.

Under åren har vi ständigt utvecklat vår kunskap med nya system för ökad avfalls- och källsortering. Redan på 1980-talet började San Sac aktivt att utveckla system för ökad avfallssortering. Med över 50 års erfarenhet och från en marknadsledande position kan vi idag erbjuda heltäckande systemlösningar för källsortering och avfallshantering till användare i offentlig och privat verksamhet. Typiska kunder är kommuner, renhållningsentreprenörer, fastighetsägare, landsting, industri och handel. 

Huvudkontoret ligger i Linköping och vi omsätter ca 250 Mkr och har 29 medarbetare. Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Örnsköldsvik. San Sac ingår i San Sac Group, en koncern med systerbolag i Sverige, Norge, Danmark, Polen, England, USA och Japan. Läs mer om San Sac Group

Vår ambition är att även i framtiden medverka till att göra källsortering till
en naturlig del av varje människas vardag.

San Sac AB

Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 2
0

order@sansac.se
info@sansac.se

webbansvarig:Mats Jonsson

Om cookies

Vår vision – att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering med en omsättning på ca 240 MSEK.

 Nyhetsbrev

  Fyll i din epostadress

© Copyright 2015 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, Fax +46 (0)13- 14 30 74 info[a]sansac.se