Hem / PRODUKTER / Gata, Park & Fritid / Bänkar och rastmöbler

UNDERHÅLLSFRIA UTEMÖBLER 

PICKNICKBORD, RASTMÖBLER OCH PARKMÖBLER
 

Vi har som mål att våra produkter ska innehålla så mycket återvunnet material som möjligt, därför har vi sedan länge erbjudit utemöbler i återvunnet plastmaterial.

Vi har många kunder som insett att de kan slippa stora kostnader för underhåll och hantering av sina utemöbler. Våra möbler behöver varken oljas eller målas, den återvunna plasten torkar snabbt efter regn och framför allt så behöver möblerna inte ställas in inför vintern!

 • SITTER DU MILJÖVÄNLIGT?
  Våra utemöbler är tillverkade av återvunnet plastmaterial vilket inte bara är snällt mot miljön, det är även ett tåligt material som torkar snabbt efter regnskurar.
  Materialet kan självklart även återvinnas på nytt.
 • ROBUST STÅLKONSTRUKTION
  Vi på San Sac tycker att utemöbler ska leva många år utan att tappa stabilitet och klara alla årets årstider och temperaturer. Därför har våra utemöbler en robust och stabil stålkonstruktion som håller år efter år.
 • STILREN DESIGN
  Utemöblerna har en tidlös och stilren design som passar i alla möjliga miljöer. Oavsett om du söker utemöbler till en kyrkogård, en skola, en park, rastplats eller ett torg så finns en produkt för dig!

 • KLARAR ATT STÅ UTOMHUS ÅRET RUNT!
  Har du tröttnat på att flytta in utemöbler för vinterförvaring varje år? Utemöblerna i vårt sortiment klarar att stå utomhus året runt. De klarar både tung snö och soliga sommardagar!

Inga produkter hittades

MEDIA

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 20
order@sansac.se
info@sansac.se

Org nr: 556501-1227
Bankgiro: 5933-6933
Plusgiro: 469751-2
IBAN: SE85 9500 0099 6034 0469 7512
BIC/SWIFT: NDEASESS

webbansvarig:
Hanna Johansson

Om cookies
Integritetspolicy

San Sacs produkter finns i nästan alla sammanhang där man tänker källsortering och avfallshantering. Därför är vår vision logisk - att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag. Som vid all källsortering gäller att ju närmare källan sorteringen sker desto bättre blir resultatet. San Sac har produkterna som hjälper dig till en bättre källsortering.

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering.

© Copyright 2019 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, info@sansac.se