Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Hem / PRODUKTER / Kärl, Nätcontainrar, Tipplådor

Avfallskärl, nätcontainrar och tipplådor

Avfallsbehållare, rullhäckar med hjul 


Vill du underlätta den dagliga källsorteringen och avfallshanteringen i din verksamhet? Då är San Sac rätt för dig. Vi har hjulförsedda kärl i ett stort antal olika storlekar och kulörer. Våra avfallskärl och avfallsbehållare uppfyller högt ställda krav på kvalitet, ergonomi och valmöjligheter. Även våra nätcontainrar och tipplådor är av hög kvalitet.

Utöver standardkärl för traditionell sortering och hantering har vi ventilerade sopkärl för insamling av matavfall och antistatiska ESD-kärl. Vi har även tillbehör som förenklar den dagliga hanteringen som till exempel vibrationsdämpande hjul och draganordningar. 

Utöver det redovisade standardsortimentet har vi ytterligare storlekar, färger och tillbehör på avfallskärl, avfallsbehållare, tipplådor m fl.

San Sac AB

Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 2
0

order@sansac.se
info@sansac.se

webbansvarig:Mats Jonsson

Om cookies

Vår vision – att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering med en omsättning på ca 240 MSEK.

 Nyhetsbrev

  Fyll i din epostadress

© Copyright 2015 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, Fax +46 (0)13- 14 30 74 info[a]sansac.se