San Sac sopkärl SULO

Hem / PRODUKTER / Kärl, Nätcontainrar, Tipplådor

AVFALLSKÄRL, NÄTCONTAINRAR
OCH TIPPLÅDOR

Vill du underlätta den dagliga källsorteringen och avfallshanteringen i din verksamhet? Vi på San Sac har hjulförsedda kärl i ett stort antal olika storlekar och kulörer. Våra avfallskärl och avfallsbehållare uppfyller högt ställda krav på kvalitet, ergonomi och valmöjligheter. San Sac är numera en del av SULO Group - en av världens största tillverkare av avfallskärl.

Utöver standardkärlen för traditionell sortering och hantering, har vi även ventilerade sopkärl för insamling av matavfall och antistatiska ESD-kärl. Vi har även tillbehör som förenklar den dagliga hanteringen som till exempel vibrationsdämpande hjul och draganordningar. 

Se vår film om Decemsystemet!

Läs mer om Decem i vår folder


ETT MILJÖVÄNLIGT VAL
Visste du att ett nytt SULO Citybac avfallskärl till största del är tillverkat av återvunnet material? Och en stor del av det återvunna materialet kommer från hushållsavfall som kapsyler, tvättmedelsflaskor, schampoflaskor etc. Så när du väljer ett SULO kärl gör du ett miljömedvetet val.

BIOKÄRL
Våra biokärl för matavfall är designade med perforerade sidor, som tillför ventilation i kärlet. Då matrester har en förmåga att börja lukta är det till en stor fördel. I vårt sortiment finns även en smart infrysningshylla, med den kan du kan placera påsen med matavfall högt upp i kärlet och du får då ventilation även underifrån påsen med matavfall. 

Se vårt kompletta sortiment med avfallskärl i vår webbshop >>

LÄS MER OM VÅRA PRODUKTER

Bygg en komplett sorteringslösning med våra tvåfackskärl.
Läs mer här >>

Upptäck nya rymliga och ergonomiska 370 och 373 kärlen.
Läs mer här >>

Upptäck vårt stora sortiment
med påsar i bioplast och papper.
Läs mer här >>

Visste du att vi kan komma och hämta dina uttjänta kärl så de återvinns! 
Läs mer här >>

VÄLJ FÄRG FÖR MILJÖN

Avfallskärl i mörkgrått, grönt, mörkgrönt och brunt kan innehålla upp till 100% återvunnet material! Vilket både är ett stilrent och miljövänligt färgval!

MÄRK UPP DINA KÄRL

Vill du ha en präglad logotyp, dekaler eller kanske plastclips för att visa fraktionerna på dina kärl? Allt finns i vårt sortiment! 

FÖR ALLA FRAKTIONER

I vårt Decemsystem finns det rum för alla fraktioner! Upptäck möjligheterna med att bygga din kompletta sorteringslösning med tvåfackskärl och boxar!


KOMPLETT KÄLLSORTERING FÖR 7 FRAKTIONER
Decem® är ett system för fastighetsnära insamling i flera fraktioner. Systemet bygger på tvåfraktionskärl, detta för att möjliggörasortering i flera fraktioner med minimalt antal kärl. Här används standardkärl som töms med standardbilar.

Systemtänket är modulärt. Börja i liten skala med ett kärl och bygg ut med kärl nummer 2 och 3. Exempelvis, ska ni införa matavfallsinsamling kan ni börja med ett kärl med mellanvägg. I fack 1 samlar ni matavfall och i fack 2 restavfall. När tillfälle ges kan ni bygga ut med kärl 2 och 3 för fler fraktioner.

Läs mer om Decem här >>


STÖRRE KÄLLSORTERING PÅ HJUL
Våra 4-hjuliga sopkärl är tillverkade av återvinningsbar, formsprutad eller rotationsgjuten polyeten. 

Visste du att ett nytt SULO Citybac avfallskärl till största del är tillverkat av återvunnet material och en stor del av det återvunna materialet kommer från hushållsavfall som kapsyler, tvättmedelsflaskor, schampoflaskor och liknande. Så när du väljer ett av våra avfallskärl så gör du ett miljömedvetet val!

Se vårt kompletta sortiment med avfallskärl i vår webbshop >>TIPPVAGNAR, TIPPCONTAINRAR OCH TIPPLÅDOR

San Sac tipplådor är självtömmande med automatisk återgång och låsning. Samtliga modeller levereras som standard med både manuell och automatisk tippning.

Du hittar alla våra tipplådor i vår webbshop >>


INSAMLING AV WELL
Effektiva hjälpmedel vid insamling well från butik, kontor, industri, sjukhus med mera. Behållarna är försedda med hjul för smidig interntransport samt lyftbalk för hantering med kärltömmare eller komprimerande bil. Stabil konstruktion av elförzinkade fyrkantsrör. 

Levereras monterade eller omonterade. Som omonterade packas de med hela 12 st/pallplats, vilket sparar både fraktkostnad och lagerutrymme.

Se vårt kompletta sortiment med rullhäckar och rullcontainrar i vår webbshop >>


SULO AVFALLSKÄRL  MED DRAGANORDNING
Varför dra ett kärl i taget när man kan dra flera? Våra tåganordningar för 4-hjulskärl är inte bara praktiska, de sparar även tid och underlättar transporten på exempelvis sjukhus och industrier!

Vi utformar våra draganordningar så att de både är slitstarka och enkla att hantera. Det är en enkel montering i kärlets hjulinfästningar som ger en robust lösning.

Draganordningarna kan även förses med gaffeltunnlar för olika typer av gaffeltömmare. Våra förstärkta hjul med gummibana är vibrationsdämpande och skonsamma mot alla underlag, vilket förenklar hanteringen och minskar ljudnivån. Så tillsammans med våra tystgående kärl är tåganordningen komplementet som skapar den perfekta hjälpredan!

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 20
order@sansac.se
info@sansac.se

Org nr: 556501-1227
Bankgiro: 5933-6933
Plusgiro: 469751-2
IBAN: SE85 9500 0099 6034 0469 7512
BIC/SWIFT: NDEASESS

webbansvarig:
Hanna Johansson

Om cookies
Integritetspolicy

San Sacs produkter finns i nästan alla sammanhang där man tänker källsortering och avfallshantering. Därför är vår vision logisk - att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag. Som vid all källsortering gäller att ju närmare källan sorteringen sker desto bättre blir resultatet. San Sac har produkterna som hjälper dig till en bättre källsortering.

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering.

© Copyright 2019 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, info@sansac.se