Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Hem / OM OSS / Våra tjänster

Våra tjänster

”Vi har en lösningsorienterad företagskultur där vi bygger relationer och utvecklar lösningar efter kundernas behov.”
Anna Åhlander, säljare San Sac Stockholm.

Din samarbetspartner

Vår målsättning är att i ett möte med San Sac ska det upplevas att vi är delaktiga i kundens situation och med ett engagemang som är särskiljande. Varje situation är unik, förutsättningarna skiljer sig alltid åt. Därför är kunskapsöverföring ett nyckelord, vi lär av varandra. Genom hög marknadsnärvaro kan vi bidra med vår breda erfarenhet.

Tillsammans utvecklar vi lösningar för kundens bästa.

Kundsupport

Kundsupportavdelning i Linköping finns alltid till hands för snabba besked och för att ta hand om dina beställningar.

Leveranser

I Linköping finns vårt välsorterade lager, härifrån sker dagligen leveranser. Vårt stora produktsortiment gör att du som kund kan få många olika varor i samma leverans i stället för att beställa från flera olika leverantörer.

Resultatet är minskad tidsåtgång och färre transporter för dig som kund, det minskar miljöpåverkan och ger en bättre fraktekonomi. 

Produkter

Med en bred produktportfölj följer många fördelar. Det ger det dig som kund ett brett urval av produkter och vi utvecklar ständigt smarta konceptlösningar. 

Framför allt vet du att när du väljer att samarbeta med San Sac är produkterna redan testade och avpassade för varandra. Du slipper ta ansvar för funktion och helhetslösningen, det ansvaret tar vi.

Utveckling

Inom San Sac avsätter vi stora resurser för fortsatt produkt- och konceptutveckling, det är ett prioriterat område i vår verksamhet. Genom vår breda marknadsnärvaro fångar vi upp idéer och behov som kanaliseras till vårt produktråd. Där beslutas om vilka projekt som ska genomföras och tilldelning av resurser.

San Sac AB

Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 2
0

order@sansac.se
info@sansac.se

webbansvarig:Mats Jonsson

Om cookies

Vår vision – att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering med en omsättning på ca 240 MSEK.

 Nyhetsbrev

  Fyll i din epostadress

© Copyright 2015 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, Fax +46 (0)13- 14 30 74 info[a]sansac.se