MÖBLER FÖR
KÄLLSORTERING

Sortera många fraktioner på liten golvyta. Med San Sac källsorteringsmöbler sorterar du på ett stilrent och bekvämt sätt. I vårt breda möbelsortiment hittar du sorteringsmöbler i flera olika utföranden som passar i alla typer av miljöer såsom kontor, personalutrymmen, matsalar och skolor med mera.

Våra källsorteringsmöbler är ett gediget hantverk. Vi har gett möblerna egenskaper som mjukt stängande luckor och lådor för finess och en mjukare upplevelse. De estetiskt formade listhandtagen gör möblerna både enkla att hantera samt ger de en modern och tidlös touch.

TIDLÖS DESIGN 
TILLVERKAD I SVERIGE

Vi på San Sac tycker att form är lika viktigt som funktion, därför designar vi våra källsorteringsskåp med en ergonomisk och tidlös design. 

Våra möbler tillverkas med stor omsorg i ett möbelsnickeri på östgötaslätten. Vi använder trofasta material och kvalitetsgångjärn för att möblerna ska hålla sig fina och fungera i många år. Välkommen att upptäcka och inspireras av våra kollektioner med skåp för källsortering.

.

SMALL, MEDIUM ELLER LARGE

TRE STANDARDUTFÖRANDEN
Möblerna är tillverkade av 19 mm melaminbelagd spånskiva och har utdrag med robusta kullager. Lådor och luckor är försedda med en integrerad, greppvänlig aluminiumlist.

Som standardutförande finns våra möbler i tre stilrena utföranden, björk, grått och vitt. Som tillval kan du däremot välja valfri kulör eller foliera skåpet med logotyp, mönster eller budskap. Möblerna levereras färdigmonterade med inredning och sorteringsboxar.

VILKEN STORLEK PASSAR DIG?
Hur många fraktioner vill du ha och hur stor möbel finns det yta för? Våra källsorteringsmöbler finns i flera olika utföranden, höjder och djup och kan kombineras efter tycke och smak. I kollektion Small och Medium finns det dessutom ett möbelpaket där tre möbler ingår.

.

Inkastskivan är gjord av kompaktlaminat - för bästa hygien vid matavfallsinsamling. Skivan är även enkel att torka av.

Välj möbler i storleken Small, Medium eller large samt kombinera möbler för att få antalet fraktioner som önskas.

SPECIALMÖBLER

Medium 4, Medium 8 samt vårt skåp med inbyggd dokumentförstörare ingår i kollektionen med specialmöbler. Specialmöblerna kan till skillnad mot övriga
källsorteringsmöbler endast beställas i vitt.


MEDIUM 4 OCH MEDIUM 8
Mediumskåpen 4 och 8 har till skillnad från övriga källsorteringsmöbler formade inkast på ovansidan. På Medium 4 har du två runda samt två kvadratiska inkast. Det innebär att du kan anpassa fraktioner efter inkast och därmed förebygger att material eller avfall sorteras rätt.


SKÅP MED DOKUMENTFÖRSTÖRARE
Vårt skåp med inbyggd dokumentförstörare har flera fördelar. Förutom att skåpet rymmer ett 190 liters kärl så samlar du allt papper direkt ner i kärlet efter att det strimlats sönder.

.

Sorteringsmöbel - Paket Small

51-SmallXX

Skåp Medium 4

51-184HALV

Skåp Medium 8

51-184VIT

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 20
order@sansac.se
info@sansac.se

Org nr: 556501-1227
Bankgiro: 5933-6933
Plusgiro: 469751-2
IBAN: SE85 9500 0099 6034 0469 7512
BIC/SWIFT: NDEASESS

webbansvarig:
Hanna Johansson

Om cookies
Integritetspolicy

San Sacs produkter finns i nästan alla sammanhang där man tänker källsortering och avfallshantering. Därför är vår vision logisk - att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag. Som vid all källsortering gäller att ju närmare källan sorteringen sker desto bättre blir resultatet. San Sac har produkterna som hjälper dig till en bättre källsortering.

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering.

© Copyright 2019 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, info@sansac.se