MOLOK®

UNDERJORDSBEHÅLLARE

Molok® levererar kvalitetsprodukter tillverkade i fabriken som ligger i Nokia i Finland. Korta leveranstider, bra service, gott samarbete och finsk kvalitet bidrar till att vi år efter år fortsätter att vara goda samarbetspartners. Sedan 1990-talet har San Sac installerat över 13.000 stycken Molok® behållare i Sverige.


Välkommen att bekanta dig med Moloks produkter, fördelat på två grupperna Domino och Classic, nedgrävda eller markstående!

ANPASSNINGSBARA FRAKTIONER

Molok®Domino behållare kan delas in i 1-6 olika fraktioner. Vilket gör Domino till marknadens mest flexibla system för källsortering. Individuella behållare kan delas upp i två eller tre delar beroende på modell och storlek.

RUND OCH RYMLIG

Molok®Classic är en kombination av tidlös design, hög kvalitet och funktionalitet. Möt runda och rymliga Molok®Classic, som finns i flera olika storlekar och kombinationer beroende på vilka fraktioner det finns behov för.

VARFÖR VÄLJA MOLOK®

UNDERJORDSBEHÅLLARE?

FRAKTIONER MED FÖRDELAR

 • KVADRATSMART
  Avfallsbehållaren är delvis nedgrävd, där ca 1/3 är synlig ovan mark.
 • INGA DJUPA GRÄVNINGAR
  De delvis nedgrävda systemen är likt de helt nedgrävda systemen också under mark, skillnaden är att de inte kräver inte lika djup grävning. Det kan i många fall kan vara fördelaktigt eller rent av nödvändigt beroende på vilket markunderlag den ska placeras i.
 • HÅLLER BEHÅLLAREN REN
  Med möjlighet till innersäckar som byts vid varje tömning får stationen ett fräschare och längre liv. Behållaren är gjuten i ett stycke vilket hindrar vatten från att tränga in. 
 • LÄNGRE TÖMNINGSFREKVENSER
  Med större behållare är den så kallade tömningsfrekvensen mycket längre än en markstående behållare. Det minskar trafiken i området eftersom sopbilen inte behöver komma och tömma behållaren lika ofta.
 • PLATSEFFEKTIVT
  Semi undergroundsystemen är likt fully underground systemen nedgrävda men kräver inte lika djup grävning vilket i många fall kan vara fördelaktigt eller rent av nödvändigt.
 • EN BEHÅLLARE - FLERA FRAKTIONER
  Enskilda behållare kan delas upp i två eller tre avdelningar beroende på modell och storlek på behållare. Detta gör det möjligt att samla upp till sex fraktioner i samma behållare. Lösningen är utrymmeseffektiv. Avdelningar kan också ändras i efterhand.

 • OLIKA INKASTLUCKOR
  Anpassa inkastet efter fraktionen! Oavsett om det gäller mindre inkast för matavfall eller säkra truminkast går det mesta att få i kombination med Molok. Inkastluckorna går även att få med elektroniskt eller mekaniskt lås.

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 20
order@sansac.se
info@sansac.se

Org nr: 556501-1227
Bankgiro: 5933-6933
Plusgiro: 469751-2
IBAN: SE85 9500 0099 6034 0469 7512
BIC/SWIFT: NDEASESS

webbansvarig:
Hanna Johansson

Om cookies
Integritetspolicy

San Sacs produkter finns i nästan alla sammanhang där man tänker källsortering och avfallshantering. Därför är vår vision logisk - att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag. Som vid all källsortering gäller att ju närmare källan sorteringen sker desto bättre blir resultatet. San Sac har produkterna som hjälper dig till en bättre källsortering.

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering.

© Copyright 2019 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, info@sansac.se