Hem / PRODUKTER / Källsortering för inomhusmiljöer / Sorteringsstation - Kompakt & Arena

SORTERINGSSTATIONER
- KOMPAKT & ARENA

KÄLLSORTERA INOMHUS MED STILRENA SORTERINGSSTATIONER 

Våra papperskorgar har rejäla säckvolymer och finns i 125 respektive 60 liter. Papperskorgarna är robusta, tåliga samt enkla att tömma. Öppningarnas former ger ett tydligt budskap som underlättar sorteringen. Sätt ihop papperskorgarna som du önskar och du har en modern sorteringsstation som passar i publika utrymmen som arenor, entréhallar, gallerior, skolor, mässhallar och liknande!

MÅNGSIDIGA ARENA

 • RYMLIG OCH ROBUST
  Arena är med sin stilrena och avskalade design en robust och stilren sorteringsstation i plåt som rymmer 125 liter. Vi har tagit hänsyn till bådegenomtänkt konstruktion, avfallsvolym, ergonomi, brandsäkerhet och livslängd, några av flera anledningar som gjort Arena till ett populärt val.
  .
  .
 • VÄLJ STANDARD ELLER TILLVAL OCH FOLIERA
  Välj Arena i standardutförande i ljusgrått med svart topp alternativt foliera papperskorgarna i valbart motiv som tillval för att matcha omgivningen. 
  .
  .
 • VÄLJ MELLAN TRE OLIKA INKAST
  Välj 1 till 3 inkast för att anpassa sorteringsstationen efter just dina behov. Välj passande inkast efter fraktion och skapa en helhetslösning med enkel sortering.
  .

STILSÄKRA KOMPAKT

 • ANPASSNINGSBAR OCH FLEXIBEL
  Den är liten, stilren och kompakt och rymmer 60 liter. Tack vare inkastens olika former ökar möjligheterna till en bra sortering. Passar i exempelvis lunchrum, entréhallar, sjukhus, skolor och gallerior.
  .
  .
 • VÄLJ STANDARD ELLER TILLVAL OCH FOLIERA
  Standardutföranden på Kompakt är helsvart eller ljusgrå med svart topp. Om du önskar att foliera din sorteringsstation så finns det alternativet som tillval! På så vis har du stora möjligheter att matcha produkterna med omgivningen.
  .
  .
 • VÄLJ MELLAN FEM OLIKA INKAST
  Välj 1 till 4 papperskorgar för att anpassa efter just dina behov och välj inkast efter fraktion för att förenkla sorteringen ytterligare! Du kan välja Kompakt som en rad bredvid varandra alternativt som en kompakt fyrkant. Du kan även välja att fästa Kompakt på väggar.

Inga produkter hittades

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
+46 (0)13-13 04 20
order@sansac.se
info@sansac.se

Org nr: 556501-1227
Bankgiro: 5933-6933
Plusgiro: 469751-2
IBAN: SE85 9500 0099 6034 0469 7512
BIC/SWIFT: NDEASESS

webbansvarig:
Hanna Johansson

Om cookies
Integritetspolicy

San Sacs produkter finns i nästan alla sammanhang där man tänker källsortering och avfallshantering. Därför är vår vision logisk - att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag. Som vid all källsortering gäller att ju närmare källan sorteringen sker desto bättre blir resultatet. San Sac har produkterna som hjälper dig till en bättre källsortering.

San Sac AB har sedan 1962 levererat utrustningssystem för källsortering och avfallshantering till kommuner, landsting, fastighetsägare, privata entreprenörer och övriga företag i Sverige. Vi har i dag marknadens mest kompletta sortiment för källsortering och avfallshantering.

© Copyright 2019 San Sac AB, Box 423, 581 04 Linköping. Telefon +46 (0)13-13 04 20, info@sansac.se